Tata Steel Marquetteloop

Tata Steel Marquetteloop 2023 op zondag 25 juni

Er is inmiddels groen licht voor het organiseren van de 40e Tata Steel Marquetteloop op zondag 25 juni 2023. Het bestuur is enorm blij dat de loop eindelijk weer een keer georganiseerd kan worden.
Helaas moeten we het dit jaar wel doen met een paar bestuursleden minder, dus mocht je het leuk vinden om ons te helpen met de organisatie, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

Via Facebook zullen wij tips & tricks delen om je goed voor te bereiden op de loop. Verder zullen wij in aanloop naar het event de laatste informatie omtrent de volgende onderwerpen met de deelnemers delen.

MYLAPS BibTag

Alle deelnemers lopen met een startnummer met BibTag, dus ook de deelnemers aan de 1300 meter jeugdlopen. De BibTag zit aan de achterzijde op het startnummer geplakt. Na de loop kun je je startnummer met chip gewoon weggooien, of natuurlijk bewaren. Hij hoeft NIET teruggestuurd te worden.

Routebeschrijving

De Waterakkers ligt aan de Kerkweg in Heemskerk tussen de Rijksstraatweg en de Marquettelaan. Ongeveer 1 km noordwest vanaf het centrum Trein-/ Busreizigers Vanaf NS station Beverwijk, Castricum en Uitgeest Per bus naar de Bachstraat Heemskerk, Halte Raadhuis Bij rotonde Marquettelaan ziet u START & FINISH. Daar kunt u vragen naar DE WATERAKKERS aan de Kerkweg, ongeveer 400 meter vanaf de start. Eigen vervoer Vanuit alle invalswegen routepijlen Marquetteloop volgen. 

Aansprakelijkheid

Deelname aan de 40e Tata Steel Marquetteloop geschiedt op eigen risico en voor eigen verantwoording. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

© AV DEM | KvK 40594998