Skip to main content

Contact

Middels onderstaand formulier kunt u een e-mail sturen aan AV DEM.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Contactformulier

Vul aub de naam in van het lid
Vul aub uw E-mail adres in.
Vul aub de naam in van het lid
Vul aub uw bericht in

Bezoekadres

Adrichemlaan 1/A
1947 KX Beverwijk
Tel: 0251-238880

Postadres

Laan van Archeologie 27
1948 CH Beverwijk

Ledenadministratie

Annemarie van Rookhuizen
Calsplantsoen 29
1945 SL Beverwijk
0251-248131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie doet wat bij AV DEM?

Bestuur

Voorzitter Haydar Erol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Jacques Niesten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Mark de Graaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdorganisatie Weg (WWO-W) Rob Kleine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wedstrijdorganisatie Baan (WWO-B) Martien Martens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kantine & Activiteiten (WKA)       Vacant  
Accommodatiezaken (WAZ) Henk Martens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische Zaken (WTZ) Erwin Hoekstra  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie en PR (WCPR) Ruud Riksman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdraad (JR) vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Algemeen bestuurslid  Simon van Rookhuizen  

Coördinatoren

Trainingscoördinator TCWA-pupillen vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainingscoördinator TCWA-junioren Vacant cdcoordinatorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Trainingscoördinator TCWA-senioren Vacant tcwaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Trainingscoördinator TCRA Martin van Noort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     
Club van Honderd Jacques Niesten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ledenadministratie Annemarie van Rookhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Clubrecords Ben Bakker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jury coördinator  Michel Post Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Baanwedstrijden Organisatie thuiswedstrijden vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Communicatie en PR

   
Website en digitale nieuwsbrief WCPR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website pupillen  Gerrit Tigchelaar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Beeld en geluid Henk Martens (ad interim)  
     

Secretaris uitwedstrijden

A junioren, senioren, masters
B, C, D junioren
Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pupillen Gerrit Tigchelaar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     

Wegwedstrijden

   
Tata Steel Marquetteloop  Richard de Graaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Runnersworld AV DEM Strandcross Vacant  
  Max Commandeur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Hoofdtrainers 

   
A, B junioren, senioren vacant  
B, C junioren
Rob Boellaard

Martien Martens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
D junioren Claudia Kes-Mura Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pupillen  Gerrit Tigchelaar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
G-atleten  Tracy Andringa  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MILA wedstrijd Baan  Frans van der Kolk   
Loopgroep MILA  Rudi Kalter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Recreatieve baanloopgroep  Mart van Hoolwerff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Recreatieve lopers

Vacant
Ans Duin
Martin van Noort

vacant
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport overdag  Mariet Thomas  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     
Zaterdag Martin van Noort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
 

Annelies van den Nieuwendijk  

Ralph Apeldoorn

 
     
     

Medische commissie

Fysiotherapeut 
Eens in de 2 weken op maandag gratis spreekuur
graag vooraf even bellen naar 0251-222786
Menno van Lieshout  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sportmasseur  Rob van Rookhuizen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.