Skip to main content

Wedstrijd/clubkleding

Kledingcommissie

De AV DEM Kledingcommissie heeft als primair doel zorg te dragen voor de praktische, zorgvuldige uitvoering van haar kledingbeleid, onder auspiciën van het bestuur en in nauwe samenwerking met huisleverancier Intersport Veldhuis (Breestraat 10-14 te Beverwijk). Hiermee wil de vereniging bewerkstelligen dat al haar leden in comfortabele, kwalitatief hoogwaardige kleding atletiek kunnen bedrijven. Dit resulteert in een verzorgde, herkenbare en professionele uitstraling.

Het kledingassortiment en de prijsstelling met ledenkorting worden door de Kledingcommissie in overleg met bestuur en huisleverancier vastgelegd in een 3-jaarlijkse leveringsovereenkomst en wordt jaarlijks geëvalueerd. Via de webshop van de huisleverancier is het actuele aanbod van Jako kleding altijd inzichtelijk. In de winkel kan ook de overige wedstrijdkleding bekeken en gepast worden.

  • De leden van de vereniging ontvangen een standaard korting van 10% op alle atletiek / running materialen (uitgezonderd aanbiedingen)
  • De leden van de vereniging ontvangen een standaard korting van 20% op alle wedstrijd- en clubkleding.

De kledingcommissie bestaat sinds 2018 uit de volgende leden:

  • Peter Gouweleeuw
  • Marloes de Heer
  • Claudia Kes-Mura
  • Patricia Selderbeek
  • Astrid Commandeur

Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties met betrekking tot AV DEM kleding kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook als u het leuk vindt een keertje vrijblijvend mee te denken tijdens een Kledingcommissie bijeenkomst, laat het ons weten. Vele handen maken licht werk.

Met vriendelijke groet,
AV DEM Kledingcommissie

Wandelkleding- en schoenen

AV DEM is vanaf 1 oktober 2018 een samenwerking aangegaan met Ronald’s Adventure Shop in Beverwijk voor de levering van materialen voor het wandelen.

Door deze samenwerking profiteren DEM leden van 15% korting op de aanschaf van wandelkleding- en schoenen.