Skip to main content

Opzeggen lidmaatschap

Er zijn altijd momenten of redenen dat iemand niet meer lid wil/kan zijn van AV DEM. Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via onderstaand opzegformulier. Dit dient vóór elke nieuwe betaalperiode te gebeuren (vóór 1 juli of vóór 15 december bij beëindiging per 1 januari). Er vindt geen restitutie van al geïnde contributiebedragen plaats.

Van de opzegging ontvang je een bevestiging per mail. Heb je deze niet binnen 2 weken ontvangen, neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef ook de reden van afmelden op, zodat wij in staat zijn de reden te gebruiken om hier zonodig intern gevolg aan te geven. Het lidmaatschap is pas definitief beëindigd nadat dit door de ledenadministratie is bevestigd.

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

Opzegformulier

Gegevens van lid dat wil stoppen

Vul aub de naam in van het lid
Kies uw geboortedatum (dd-mm-jjjj)
Vul aub uw straat + huisnummer in.
Vul aub uw Postcode in.
Vul aub uw Plaats in.
Vul aub uw E-mail adres in.

Opzegging

Kies per wanneer u wilt opzeggen

We willen graag weten waarom je stopt bij AV DEM. Met die informatie kunnen we zaken intern aanpassen en verbeteren. De ingevulde gegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor Bestuur, Ledenadministratie en WCPR van AV DEM en worden uiterlijk 2 jaar bewaard i.v.m. periodieke bestuursrapportage en beleidsvoering.

Je kunt meerdere opties selecteren.
Geen opzegreden gekozen
Vul aub de andere reden van opzegging in.
Invalid Input

Ledenadministratie

Annemarie van Rookhuizen
Calsplantsoen 29
1945 SL Beverwijk
0251-248131
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.