DEM BeachBatlle RUN informatie

LOGO Dem BeachBattle RunBeverwijk en Wijk aan Zee krijgen er in Februari 2021 weer een leuk nieuw hardloopevenement bij. De DEM Beachbattle Run! Georganiseerd door vrijwilligers van AV DEM, de atletiekvereniging in Beverwijk.

Samen met de Subaru BeachBattle organisatie, die in 2021 voor het eerst het NK Beachcross zullen organiseren, gaan we er sportieve weekenden  van maken!
Ook u als ondernemer kunt hiervan profiteren!

Het hardloopevenement zal op zondag 7 februari 2021 plaatsvindenhet weekeind erna de Subaru BeachBatlle


We hebben vier leuke afstanden uitgemeten!

Voor de kinderen hebben we twee afstanden van 1000 meter en 1500. We starten op de Dorpsweide in Wijk aan Zee, en eindigen op het strand bij de SunSeaBar.

En verder bieden we twee uitdagende, voornamelijk verharde afstanden aan van ongeveer 5 mijlen en 10 mijlen.

Bekende lokale sporthelden als Ralph Apeldoorn en Simone Geel-Herlaar hebben al toegezegd om als ambassadeur op te treden. In combinatie met de bekendheid van de Subaru Beachbattle, die het weekend erna plaatsvindt, zijn wij ervan overtuigd dat ook ons evenement veel publiciteit zal trekken. Zeker omdat de combinatie van deze evenementen door de Gemeente Beverwijk volledig gesteund wordt.

Voor een bescheiden bijdrage heeft u dus al veel exposure in de regio!
Een positieve betrokkenheid bij dit hardloopevenement levert u veel voordelen op. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt uw bedrijf of organisatie inclusief logo vermeld in alle on-line en offline communicatie zoals bijvoorbeeld website, social media, en flyers.

Ook zullen wij onze medemens niet vergeten. DEM Beachbattle Run zal net als de Subaru BeachBattle Make-a-wish Nederland een warm hart toedragen!

Interesse? Neem dan direct contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We komen dan graag langs om uw voorstel te bespreken.

Wendy van Aardenburg
Lisette van Kessel

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op