Skip to main content

Pupillen competitie in Santpoort

Zaterdag 1 juli was de laatste wedstrijd van de pupillen competitie. Het was deze keer in Santpoort, bij Suomi. De regen hoeveelheid die voorspeld was, viel gelukkig mee. Toen de wedstrijd begon, was het net gestopt met regenen, en alleen rond twee uur was er nog een buitje.
Het was spannend deze keer, want bij de tweede wedstrijd waren er toch een flink aantal pupillen van DEM niet gekomen, omdat verschillende scholen in Beverwijk een weekje vakantie ingelast hadden. En om toch weer met een groot aantal ploegen aan de finale wedstrijd mee te kunnen doen moest er dus flink gepresteerd worden.
De estafettes eindigden bijna allemaal in DEM overwinningen, en ook de meerkampen liepen gesmeerd. Toppers waren deze keer de MPA.2 Een compleet DEM podium met Silke, Ruby en Dena. Daarnaast zorgden Lola, Liv en Marit er nog voor dat DEM hier maar liefst 6 deelnemers bij de eerste negen MPA.2 hadden.
In de andere groepen hadden we de volgende DEM leden op het ere podium: Marise, Emma, Timo en Jayson L. Net geen prijs, een vierde plaats dus was er voor: Kai, Floor en Lennon.
Maar ook alle anderen deden weer volop hun best, en dat zorgde voor enkele tientallen verbeteringen van persoonlijke records.
Met hoeveel ploegen we in september mee mogen doen aan de finale, is nog niet helemaal zeker. Begin volgende week worden de standen pas definitief, maar de MPA.2 en de jongens mini, zijn daar zeker bij, en zeer waarschijnlijk nog wel een handvol andere ploegen.
Via onderstaande link zijn de foto’s van deze wedstrijd te zien