Skip to main content

DEM Denneman Strandcross 2023

Misschien wel de cross met het mooiste weer ooit! We kijken terug op een gezellige, maar ook zware cross vanaf de nieuwe locatie Beachclub Sunsea. Ruim 200 hardlopers en wandelaars trotseerden het mulle zand en de hindernissen. 
We willen via deze weg nogmaals de sponsors Denneman BV, Intersport Veldhuis, Bootcamper en Beachclub Sunsea bedanken om deze cross mogelijk te maken.
Een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers die (soms al vanaf 07:00 's morgens) hebben geholpen om de cross goed te laten verlopen! Bedankt, zonder jullie hulp kan er niet gelopen worden!
 
Help mee om de cross ook volgend jaar weer door te laten gaan!
Voor volgend jaar zoeken we 2 extra vrijwilligers die de kar willen gaan trekken in de voorbereiding en de organisatie in het crossweekend. De Strandcross staat gepland op zondag 10 november 2024.
Je moet rekenen op enkele vergaderingen tijdens de voorbereiding, diverse werkzaamheden om zaken goed te regelen en natuurlijk de organisatie zelf op de zondag van de cross.
Ben je ge├»nteresseerd? Stuur even een berichtje aan Rob Kleine: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Organisatie DEM Denneman Strandcross
Ralph, Edwin en Max