• Nieuws
  • Afscheid van trainer Bert Vink na 20 jaar

Afscheid van trainer Bert Vink na 20 jaar

Na bijna 20 jaar als trainer bij de midden- en lange afstandlopers op de dinsdag en donderdag, heeft Bert Vink afscheid genomen als trainer. Bert die zelf ook geen onverdienstelijke loper was gaf begin van het jaar aan te willen stoppen. Gezien zijn leeftijd en privé omstandigheden vond Bert het wel genoeg geweest. Wel gaf Bert Dem de mogelijkheid om een trainer te vinden. Dit bleek niet zo’n eenvoudige opgave te zijn. Enkelen zijn gevraagd, doch wezen dit af. Het bleek af te lopen, dat de groep zonder trainer kwam te zitten. 

Echter kortgeleden kreeg Bert een nieuw lid en wel Rudi Kalter. Rudi is in Beverwijk komen wonen en wilde graag blijven lopen. Rudi geeft sinds een paar jaar training op de woensdag bij KAV. Rudi gaf aan dat hij de dinsdag wel over wilde nemen en wel als trainer/atleet. Voorts zal Rudi de atleten op de donderdag een trainingsschema mee geven. Rudi gaat per 01-01-2023 aan de slag.

Bert. Dank je wel voor je jarenlange inzet als trainer. Jarenlang was jij elke dinsdag en donderdag op de baan te vinden. Dit om je atleten elke avond een plezierige training te geven en menigeen een schema mee te geven, om uiteindelijk een marathon te gaan lopen. Ook heb jij enkele jaren het Start to Run project begeleid. Hieruit zijn ook diverse nieuwe leden uitgekomen. Nogmaals Dank je wel.

Rudi. Succes als trainer van de loopgroep. 

© AV DEM | KvK 40594998