WIL JIJ DE DAM TOT DAMLOOP MEEBELEVEN ALS VRIJWILLIGER?

vrijwilLCWil jij het vrijwilligersteam tijdens het Dam tot Dam Weekend versterken? Voor het grootste sportweekend van Nederland, gaat AV DEM haar leden vragen om te helpen bij de Dam tot Damloop (zondag 18 sept.).
Dankbare taak
Een groot aantal vrijwilligers is jaarlijks in touw om van de Dam tot Damloop en Damloop by night een succes te maken. Vooral bij de kledinguitgifte in Zaandam is op zondag hulp nodig van vrijwilligers die de kleding teruggeven aan de hardlopers. Als vrijwilliger beleef net als de lopers ook een onvergetelijk evenement. Vrijwilliger zijn bij de Dam tot Damloop is een dankbare taak waar je nog vaak aan zult terugdenken!
Je krijgt hulp van een coördinator, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers bij de Dam tot Damloop zijn welkom vanaf 16 jaar.
Beloning
Iedere vrijwilliger ontvangt een ASICS Running t-shirt en een lunch en/of maaltijd. Als AV DEM meer dan 10 vrijwilligers heeft die een dag komen helpen in het Dam tot Dam weekend, dan ontvangt AV DEM van Le Champion ook een vergoeding, die ten goede komt aan de clubkas. 
Aanmelden
Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger te zijn bij de Dam tot Damloop? Meld je aan als vrijwilliger door een mail (met je naam en mobiele nummer en de vermelding dat je verbonden bent aan AV DEM) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je samen met een ander AV DEM-lid wilt helpen, dan kun je dat aangeven, dan kunnen jullie gezellig samen ingedeeld worden.  

Met sportieve groet,

Paula Vrolijk-de Vries
Verenigingsmanager

Wij zoeken vrijwilligers voor het Dam tot Dam Weekend (17 & 18 september 2022). Meer info via: www.lechampion.nl/vrijwilligers-dam-tot-dam-weekend

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op