Weer nieuwe beperkingen i.v.m. corona

Weer nieuwe beperkingen i.v.m. corona

 

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag weer strengere maatregelen afgekondigd. Voor av DEM heeft dit ook gevolgen. Zo was de kantine al dicht, maar nu ook de kleedkamers, douches en krachthonk. Verder is het niet toegestaan om met meer dan vier per groep te trainen, en wedstrijden zijn ook niet mogelijk. Ouders en begeleiders werden al gevraagd om niet op het sportpark te komen. De maatregelen gelden in principe voor vier weken. Na twee weken wordt er door het kabinet geëvalueerd.

Regels voor sport en spel van de website rijksoverheid.nl

Per 14 oktober 22:00 uur zijn sportactiviteiten zeer beperkt mogelijk.Alleen sporten die met een onderlinge afstand van 1,5 meter kunnen zijn toegestaan.Maximaal 4 personen mogen samen sporten. Er worden geen wedstrijden gespeeld. Toeschouwers zijn niet toegestaan

Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Iedereen in het groepje houdt 1,5 meter afstand van elkaar. En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is tussen de groepjes en zij niet mengen.Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit en de buitenruimte dat toelaat. Er moet een duidelijke afbakening zijn tussen de groepjes en zij mogen niet mengen.Er is een uitzondering voor topsporters op aangewezen topsportlocaties en voor voetballers in de Eredivisie en Eerste divisie voor mannen.Er is een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club.Er wordt geen competitie gespeeld.Kinderen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis.

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op