Vrijwilligersavond 22 december 2017

Vrijwilligersavond 22 december 2017

De AV DEM vrijwilligersavond op vrijdag 22 december jl. was een klinkend succes. In zijn verwelkoming dankte voorzitter Rob Tuinstra de verschillende werkgroepen en live muziekband die de avond mogelijk hadden gemaakt.

De grote groep opgekomen vrijwilligers werd nog eens bedankt voor hun aller hulp. Het voortbestaan van onze vereniging zou onmogelijk zijn zonder hun gewaardeerde inzet. Er werd 7nog even kort stil gestaan bij de vrijwilligers die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen (Janko Stumpe en Peter Vergouw) alsook de ziekte & zeer gevallen.

Vervolgens gingen we over tot bekendmaking uitslag Vrijwilliger van het Jaar 2017. Dit eerste jaar was gekozen de verkiezing open te stellen. Dwz elke AV DEM betrokkene kon een vrijwilliger aandragen, met als doel niemand te vergeten. Het nadeel daarvan is versplintering van de stemmen (veel genomineerden met elk een beperkt aantal stemmen). Bovendien is het bij velen niet altijd duidelijk wie nu precies wat doet bij de vereniging.
Het actuele voorstel luidt daarom dat het bestuur volgend jaar via haar Werkgroep Vrijwilligersbeleid een aantal genomineerden bepaalt en beschrijft, waarna dit wordt gepubliceerd tbv stemming door leden en ouders/begeleiders.

Bij de bekendmaking van Vrijwilliger van het Jaar 2017 viel de eer ten deel aan hoofdpupillentrainer Gerrit Tigchelaar. Hij ontving een prachtige wisseltrofee als dank voor zijn geweldige inzet.

De gezellige avond werd afgesloten met een grote verloting van vele prijzen die door de Werkgroep Kantine & Activiteiten in de loop van het jaar bijeen zijn gebracht.

Kortom, deze avond is zeker voor herhaling vatbaar!

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op