Up-date corona maatregelen

Up-date corona maatregelen

Restitutie contributie.

Het bestuur heeft toegezegd terug te komen op het onderwerp contributie. Wij als bestuur zijn blij dat onze leden trouw aan onze vereniging zijn gebleven. Een enkel lid heeft zijn/haar lidmaatschap opgezegd.

Ondanks de doorgaande kosten (trainerskosten, huur van de baan, gas/licht water en elektra e.d.) hebben wij toch een besluit genomen over de contributie. Eerst een kleine uitleg. Behalve de pupillen heeft de rest van onze leden “last” van de Corona maatregelen gehad. Last in de zin van geen of minder trainingen, geen wedstrijden en dergelijke. Onze pupillen hebben nagenoeg door kunnen trainen. De overige groepen niet. Ook zijn er een paar groepen die, na de eerdere extra maatregelen, nog steeds niet trainen

Het bestuur heeft gemeend de pupillen niet verder mee te nemen in de beslissing over de contributie. Zij hebben nagenoeg geen probleem gehad met betrekking tot de trainingen.

Een trainer is verantwoordelijk voor zijn of haar groep. Een beslissing om geen training te geven, is een beslissing van de trainer. Als een trainer vindt dat de 1.5 meter maatregel niet hanteerbaar is en de groep te groot is, dan kan een trainer besluiten om geen training te verzorgen. Het bestuur staat achter elke beslissing van de trainer.

Het bestuur heeft gemeend om de contributie van onze leden, met uitzondering van de pupillen, over de maand januari 2021 niet in rekening te brengen. Dit zal verrekend worden in de eerste betaal periode van 2021.

Als blijkt dat de Corona maatregelen langer van kracht blijven, zal het bestuur volgend jaar een nader besluit nemen over de contributie. En dan vooral de groepen die een paar maanden geen training hebben mogen krijgen.

Via de website of nieuwsbrief zal het bestuur u hier verder over informeren.

Huidige Corona maatregelen.

Op 14-12 heeft onze Minister President uitleg gegeven omtrent de lockdown die geldt tot 19 januari. De sport heeft hij hier ook in genoemd. Echter de buitensport, dus atletiek, kan gewoon doorgaan. Het enige dat verandert is de groepsgrootte. Dit betekent dat er wel in groepsvorm getraind mag worden, alleen niet bij elkaar. Gewoon met zijn tweeën mag wel. De 1,5 meter maatregel blijft van kracht.

Onze jeugd onder de 18 jaar mag wel in groepsvorm blijven trainen.

Hou rekening met elkaar. Bij verkoudheid of andere gezondheidsproblemen, kom niet trainen. Hou je aan de 1,5 meter maatregel. Blijf vooral gezond.

Ondanks alle perikelen rond de Corona wenst het bestuur jullie heel fijne kerstdagen en een gezond 2021.

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op