Trainen mag maar houd je aan de regels

Trainen mag maar houd je aan de regels

Vanaf 11 mei mag er door een ieder weer getraind worden op de baan en in de duinen. Op de baan geldt voor de atleten (met uitzondering van de jeugd tot en met 18 jaar de 1,5 meter maatregel niet) Voor alle overige atleten zijn er behalve de 1,5 meter maatregel, nog andere bijzonderheden. Op de baan en in de duinen gelden de maatregelen zoals die door de overheid zijn vastgesteld. Echter we moeten wel met elkaar rekening houden. De trainers zijn op de baan en in de duinen de verantwoordelijken. Zij spreken een ieder aan, die zich, op wat voor manier dan ook, niet houden aan de regels. Luister naar wat de trainer heeft te zeggen hierover en volg deze, zonder een opmerking te plaatsen, op.

Op de baan geldt voor de atleten (met uitzondering van de jeugd tot en met 18 jaar is de 1,5 meter maatregel niet van toepassing) behalve de 1,5 meter maatregel, nog andere bijzonderheden. Ouders en begeleiders mogen niet het complex op. De kinderen worden bij het hek afgezet en weer opgehaald. Kijken mag, maar dan alleen achter het hek bij de biljartvereniging of op de Aagtendijk.

Op de baan moet een ieder zich ook aan de regels houden. Inlopen wordt bij regelmaat gedaan tegen de richting in. Zolang de maatregelen gelden, loopt een ieder gewoon met de richting mee. En hou je hier ook aan.

Indien mogelijk wordt de inloop op het gras of op de halve maan gedaan.

Douchen is nog steeds niet mogelijk. Toiletten mogen minimaal gebruikt worden.

Een ieder wil graag sporten. Ook in deze tijd. Zoals overal moet een ieder zich houden aan de regels. Die zijn niet nieuw, dus men weet wat de reden hiervan is.

Dus blijf sporten met elkaar en hou rekening met elkaar.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op