Sponsor- en leveringsovereenkomst Ronald Adventure Shop en AV DEM

Sponsor- en leveringsovereenkomst Ronald Adventure Shop en AV DEM

Op vrijdag 7 september is een sponsor- en leveringsovereenkomst tussen Ronald Adventure Shop en Atletiekvereniging DEM getekend. Eerder dit jaar werd de afdeling Wandelsport bij AV DEM opgericht. Hierna ontstond de behoefte aan specifieke kleding en schoeisel. Met de kennis van wandel/outdoor kleding en -schoeisel bij Ronalds Adventure Shop heeft AV DEM een belangrijke partner gevonden. Nu kunnen DEM leden optimaal profiteren van de mogelijkheden en faciliteiten van beide organisaties. De leden van AV DEM krijgen een standaard korting van 15% op wandel/outdoor schoenen en -kleding (aanbiedingen uitgezonderd) bij Ronald Adventure Shop. Daarnaast is er een sponsor overeenkomst voor de komende drie jaar en komt er 1 keer per jaar een actie met minstens 20% korting.

Jaarlijks zullen er informatieavonden en clinics worden georganiseerd over de mogelijkheden van kleding en de te maken keuzes in wandelschoenen. Ronald Adventure Shop heeft de mogelijkheden en de kennis om voorafgaand aan het passen uw voeten te meten. Met de grote keuze in merken en modellen zijn er schoenen voor vrijwel alle outdoor activiteiten. Ook voor het Nederlandse klimaat zijn er diverse kleding mogelijkheden om droog en comfortabel de wandeltochten af te ronden.

AV DEM organiseert iedere zaterdagochtend voor de DEM Duinloopgroep een wandeltocht onder leiding van gekwalificeerde trainers. De start is om 9.00 uur op de parkeerplaats Kraaiennest aan de Rijksstraatweg. De tochten duren ongeveer anderhalf uur. Kom gerust eens meedoen, zowel beginnende lopers en gevorderden zijn welkom. En de eerste vier keer kunt u gratis meedoen. Hierna is de keuze om lid te worden, of door middel van een strippenkaart mee te blijven lopen bij de DEM Duinloopgroep. Wandelen valt ook bij de atletiekunie onder loopsporten. Bewegen is niet alleen een oplossing voor lichamelijke klachten, maar kan ze ook nog eens voorkomen. Ook diverse geestelijke klachten, zoals stress, worden verminderd door te sporten. Een goede reden dus om in actie te komen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de clubkleding commissie.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op