Schema voor het , beperkte, gebruik krachthonk

smily regelsVanwege strubbelingen en onenigheden over het gebruik van het krachthonk is onderstaand schema gemaakt voor de trainingsgroepen. Echter de los trainende leden (met sleutel) kunnen we niet in een schema vatten.

Elke groep kan vanaf nu een wekelijks vast tijdstip (1-2 uur) bepalen waarop zij gebruik willen maken van de krachtruimte. Dit wordt vastgelegd en blijft dan gereserveerd voor deze groep. Uitsluitend na overleg met de voor deze groep verantwoordelijke, kunnen andere trainingsgroepen op dit tijdstip gebruik maken van de krachtruimte als bijv. de standaard geplande groep op dat moment geen gebruik maakt van de krachtruimte.
Het tijdschema dat nu wordt bepaald, zal gelden zolang de huidige “coronamaatregelen” gelden en zal bij wijzigende maatregelen in overleg met de betrokken groepen zo nodig worden aangepast.
Als we weer volop gebruik mogen maken van de krachtruimte zal een standaardschema blijven gelden en de regeling dus ook!  klik hier voor het (tijdelijke) schema dat per direct ingaat

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op