Samen hardlopen bij AV DEM

Samen hardlopen bij AV DEM

Liever niet alleen hardlopen? Atletiekvereniging DEM te Beverwijk biedt alle inwoners van de IJmond aan om in december en januari gratis mee te trainen.

De vereniging biedt hardlopers die geen lid zijn de mogelijkheid om in december en januari aan te sluiten bij een van haar hardloopgroepen. De aanleiding voor dit aanbod is dat er recentelijk enkele incidenten zijn gebeurd in de regio Castricum, waarbij onder meer een hardloopster uit Egmond aan den Hoef werd aangereden en werd gestoken met een mes. Enkele gemeenten, waaronder Heiloo, Bergen en Castricum raden inwoners daarom aan om in groepjes hard te lopen en liever niet alleen. Maar het is ook gewoon leuk om samen hard te lopen, en bovendien zeer motiverend vanwege het sociale aspect.

Bij AV DEM kunnen hardlopers veilig en onder begeleiding hardlopen. Er zijn diverse groepen, van beginners tot gevorderden. De meeste groepen trainen 's avonds op de verlichte atletiekbaan. Ons aanbod om gratis mee te trainen geldt voor december en januari.

AV DEM biedt deze gelegenheid op de volgende avonden:
Woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur
Donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur
Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur

Graag tot ziens bij AV DEM!

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op