Mila avondwedstrijd

Mila avondwedstrijd

Na 2 jaar onderbreking is hij er weer: De DEM Mila wedstrijd. Ze wordt gehouden op vrijdagavond 20 september, op onze atletiekbaan. Met deze keer voor het eerst ook een wedstrijd over 2 mijl (ruim 8 ronden op de baan)

De wedstrijd is voor alle categorieen, dus van mini pupillen tot en met masters. De pupillen en de D junioren hebben de keuze uit 400 of 800 meter. Alle oudere categorieen kunnen uit drie afstanden kiezen. Voor hen is er ook de 400 en de 800 meter, maar daarnaast ook de 2 mijl. Die 2 mijl is een afstand van 3220 meter, iets meer dan 8 ronden dus. Voor wie lid van DEM is, is het meedoen gratis.
De inschrijving is intussen open, en kan via atletiek.nu. Eventueel kan er op de wedstrijddag zelf ook nog worden ingeschreven, en wel tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel. Maar om toch een inzicht te hebben in het aantal deelnemers, willen we heel graag dat er zoveel mogelijk al vooraf ingeschreven wordt. En mocht je nainschrijven, zorg dan dat je je licentienummer bij de hand hebt.
Bij de inschrijving de tijd opgeven die je verwacht te gaan lopen. Dan kunnen er series ingedeeld worden op ongeveer gelijke sterkte.
De pupillen starten vanaf de gebogen startlijn, alle andere leeftijdsgroepen, lopen de 400 en de 800 meter in banen.
Het tijdschema is als volgt: (let op: eventuele nainschrijving sluit een half uur voor de start).
- 19.00 uur: 400 meter voor pupillen
- 18.30 uur: 800 meter voor pupillen
- 20.00 uur: 400 meter voor junioren, senioren en masters , alle categorien doorelkaar, serieindeling op basis van tijd
- 20.30 uur: 800 meter voor junioren, senioren en masters , alle categorien doorelkaar, serieindeling op basis van tijd
- 21.00 uur: 2 mijl voor C, B, A junioren senioren en masters, alle categorien doorelkaar, serieindeling op basis van tijd (geen D junioren dus)

Noteer ook alvast: Zondag 17 november: Denneman cross in Wijk aan Zee

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op