Intersport Veldhuis 45 jaar

Intersport Veldhuis 45 jaar

Beverwijk – Intersport Veldhuis aan de Breestraat 10-14 in Beverwijk bestaat 45 jaar en dat wordt gevierd met haar klanten! Op elk tweede artikel krijgt men 45% korting en elke 45e betalende klant krijgt een feesttaartje gemaakt door Patisserie Leek. Deze jubileumaanbiedingen gelden op vrijdag 25 mei, zaterdag 26 mei en koopzondag 27 mei, dus kom langs en profiteer hiervan.
45 jaar geleden begonnen als Sport en Campingshop Veldhuis naast de lederwarenzaak van Veldhuis senior, vandaag de dag is de winkel uitgegroeid tot een toonaangevende sportspeciaalzaak in de IJmond met expertise op het gebied van running, voetbal, tennis, indoorsporten en wandel.

“In deze takken van sport zijn wij écht specialist. Op de winkelvloer hebben wij dan ook een professioneel team van sportspecialisten, waaronder sportpodologen. Advies op maat en blessurepreventie zijn onze pijlers. Hierin hebben wij in de loop der jaren dan ook gericht geïnvesteerd in de vorm van diverse voetanalysesystemen”, aldus eigenaar Peter Veldhuis.
De sportzaak is regionaal ook zeer betrokken en ondersteunt meerdere sportclubs en initiatieven op het gebied van sport.
Het team van Intersport Veldhuis nodigt u van harte uit om samen in het weekend van 26 tem 27 mei het 45-jarig jubileum te komen vieren.

Intersport Veldhuis
Breestraat 10-14
Beverwijk
0251-221450
http://www.intersportveldhuis.nl

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op