Helpt u AV DEM aan de ‘Rookvrije Generatie’ Award?

Helpt u AV DEM aan de ‘Rookvrije Generatie’ Award?

Onze vereniging is per 1 februari jl. genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018! Vindt u dat onze club deze prijs verdient?
Breng dan voor 28 februari 2018 uw stem uit via www.rookvrijegeneratie.nl/awards (zie categorie ‘Sportverenigingen’).
Alvast dank voor uw stem en het delen!

meer informatie KLIK HIER

duidelijk rookvrijEerste rookvrije sportvereniging in de regio

Vanaf 1 november 2017 is het complex van AV DEM rookvrij. Leden en bezoekers worden op ons sportterrein gestimuleerd niet te roken, waarmee we ook schadelijk meeroken willen voorkomen. Met de boodschap “Op weg naar een Rookvrije Generatie” hebben de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds een goede richting gevonden. De negatieve gevolgen van roken komen steeds meer onder de aandacht en steeds meer organisaties haken in op de trend rookvrij te zijn. Wij zijn als AV DEM de eerste sportvereniging in Beverwijk die het is gelukt om een rookvrije omgeving te creëren !

Positieve persoonlijke benadering werkt

De reden van dit succes is waarschijnlijk dat mensen in het algemeen open staan voor een positieve benadering, vooral als het de jongere generatie en gezondheid betreft. Doordat we als vereniging onze 'Rookvrije Generatie' doelstelling actief en persoonlijk hebben overgebracht via alle werkgroepen en trainers, is bij AV DEM op korte termijn een sterke sociale acceptatie voor een rookvrij sportterrein bereikt. Mét behoud van onze gastvrijheid, door het instellen vaneen zeer beperkte rookgelegenheid achter ons wedstrijdsecretariaat, buiten het zicht van onze jeugd.

Handhaving rookvrije afspraken

Door het goede voorbeeld te geven en elkaar daarin te versterken, kunnen wij als AV DEM onze jeugd beschermen tegen roken. Het is nu belangrijk de rookvrije afspraken in de praktijk te handhaven. Bijvoorbeeld door bezoekers tijdens wedstrijden en trainingen netjes te wijzen op ons niet-roken beleid. Het winnen van de ‘Rookvrije Generatie’ Award 2018 kan ons hierbij goed helpen vanwege de extra publiciteit. Alvast dank!

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op