Hardloopschoenen voor Suriname

Hardloopschoenen voor Suriname

Hallo,
Mijn naam is Ilona Poel en de meeste zullen mij wel kennen, omdat ik al een aantal jaar rond loop op de atletiekbaan. Vanaf februari zal ik hier een half jaar niet te zien zijn, omdat ik naar Suriname ga om stage te lopen. Suriname heeft echter niet dezelfde sportfaciliteiten als wij hebben in Nederland. Veel kinderen sporten daardoor op blote voeten, daarom zit de Surinaamse Atletiekbond met smart te wachten op oude hardloopschoenen.

Ilona

Dus heb jij oude hardloopschoenen of spikes thuis liggen waar je niks meer mee doet, geef ze dan aan mij mee. Zo geef jij de kinderen en volwassenen in Suriname ook de kans om fanatiek te trainen en goede sportprestaties te leveren!

Groetjes Ilona

Ps. Ik ben meestal op maandag-, woensdag-, en vrijdagavond op de baan. Mocht ik niet aanwezig zijn dan heb ik een krat in de vrouwenkleedkamer neergezet, hierin kun je de schoenen deponeren. Alvast bedankt!

Reacties (1)

 • Jeroen Paap

  Jeroen Paap

  12 Januari 2016 op 08:22 | #

  Hoi Ilona, ik heb nog wel een aantal goede schoenen voor je. Ik zal die woensdagmiddag in het krat doen. Goede actie van je.

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM  LOGO 2012  189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op