Goud in Utrecht

Goud in Utrecht

Een druk weekend voor de DEM pupillen, met als hoogtepunt een indoorwedstrijd in Utrecht. Van DEM was daar alleen Khyra van Schooten naar toe gegaan. Met bijna 400 deelnemers was het er erg druk, maar Khyra presteerde er, zoals we van haar gewend zijn. Op de 50 meters print werd ze eerste met een tijd van 8,99 sec. Ook het verspringen werd gewonnen, en wel met een sprong van 3.24 meter. Bij het vortexwerpen werd ze tweede met een afstand van 12.57 meter. Een en ander resulteerde in een eerste plaats op de meerkamp, ruim 100 punten meer dan de nummer twee.

Een heel stel andere pupillen was bezig met de duintraining. Hoewel de weersvoorspelling heel wat regen beloofd had, was het tijdens de hele training droog, en pas toen we naar huis gingen begon het te regenen.
Een dag later was er een flinke DEM deelname bij de Beeckestijn cross in Velsen Zuid. De DEM meisjes waren hier duidelijk beter dan de jongens. Sien van Vuuren, Isa Schram en Jet Commandeur eindigden vóór in het deelnemersveld, en wel op de plaatsen 1, 3 en 5. Sam van der Aar was met een negende plek de snelste van de DEM jongens.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op