DEM Denneman Strand Cross

 DEM Denneman Strand Cross

Een nieuwe naam, een nieuw parcours en een nieuwe datum: zondag 18 november 2018.
Dit jaar voor het eerst ook een start voor G-atleten.
De Strand Cross staat altijd garant voor een goede sfeer en een uitdagend parcours!
Voor de pupillen, junioren en de G-atleten is de ronde door het duin.
Het hoofdparcours bestaat uit een ronde van 3.3 km die 1,2 of 3 keer wordt afgelegd, afhankelijk van de categorie. Ook leuk voor de kijkers!Deelname is ook voor lopers die geen lid zijn van een atletiekvereniging. Doe je regelmatig aan bootcamp, doe je mee aan obstacle runs, of ren je gewoon af en toe voor de lol, maar wil je eens een uitdaging aangaan, doe dan zeker mee!
De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar na-inschrijven kan nog tot ongeveer een half uur voor het wedstrijdonderdeel in Heliomare, Relweg 55 in Wijk aan Zee. Voor leden van DEM is deze cross gratis.

Overige informatie:

Het parcours gaat langs Hotel Zeeduin het strand op richting Heemskerk. Na ongeveer 1 km is het keerpunt. Daarna terug en steil omhoog bij de opgang van restaurant Liefhebbers aan Zee, over het parkeerterrein en door het duinpan terug naar de start bij de Reddingsbrigade op de Relweg.
Het gaat bij een cross niet per se om je snelste tijd of een persoonlijk record, maar meer om de strijd in de wedstrijd, of de strijd met jezelf om de uitdaging te volbrengen.
De organisatie is in handen van Atletiekvereniging DEM. Deze cross wordt al bijna 40 jaar georganiseerd.
Nog meer crossen? Een week later op zondag 26 november is de volgende cross van het circuit in Heiloo georganiseerd door AV Hylas: RunX Parkloop.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op