Beste lid van Cv100.

Heel Nederland is nog steeds in de ban van het Corona virus. Vorig jaar hebben wij besloten om geen jaarvergadering te houden en geen contributie te innen. Als bestuur van de Cv100 hebben wij wederom besloten om geen contributie te innen. Vorig jaar hebben een aantal leden besloten om toch hun/haar contributie te betalen. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor. Ook voor dit jaar geldt, dat als iemand zijn/haar contributie wenst over te maken, daar vrij in is. Wel hopen wij dat een ieder lid wilt blijven van de Cv100.

Dan de jaarvergadering. Wij blijven alles volgen qua Corona. Het kabinet hoopt dat een ieder rond 1 juli gevaccineerd is. Mocht dit zo zijn dan hopen wij medio september/oktober een jaarvergadering te houden. Het blijft toch altijd leuk om een ieder weer even te zien en dat onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Als laatste het besteden van geld. Er is tot op heden een redelijk bedrag in kas van de Cv100. Dit willen wij goed besteden. Er is een voorstel gekomen om op het gras naast het krachthonk, iets te gaan plaatsen. Ik noem het maar rekstokken, maar er kunnen heel veel oefeningen op gedaan worden. Dit voorstel wordt nog verder uitgewerkt. Ik hou jullie op de hoogte.

Zijn er vanuit jullie zelf voorstellen, mail deze.

Verder hopen wij dat DEM weer snel open kan gaan voor een ieder. Maar vooral blijf gezond en wie weet hopelijk zien wij elkaar aan het eind van het jaar voor onze jaarlijkse bijeenkomst.

 

Het bestuur van de Cv100

Jacques Niesten, Paula Polman en Timo van Essen.

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op