Beste (eventuele) nog-niet-AV DEM-vrijwilliger,

Zoals je wellicht al hebt gehoord gaat onze vereniging de komende periode meer vrijwilligers werven. Gelukkig beschikt onze club al over een aantal enthousiaste vrijwilligers. Indien je al zo'n actieve AV DEM-vrijwilliger bent, dan kun je deze boodschap als uiting van erkentelijkheid zien. Onze vrijwilligers, het fundament van onze vereniging, zorgen er immers voor dat wij atletiekactiviteiten betaalbaar kunnen aanbieden.
Met onze bloeiende, groeiende vereniging in gedachten, streven wij in 2017 naar 50 meer vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!

ChurandyBinnenkort gaan wij een aantal nog-niet-AV DEM-vrijwilligers (o.a. ouders van leden) aanbieden een klein beetje vrijwilligerswerk voor de vereniging te doen. We hebben een aantal werkzaamheden op een rijtje gezet. Met deze klussen kunnen wij samen onze club bloeiend houden. Klussen die plezierig zijn, die je samen met anderen uitvoert, goed te doen zijn én die soms slechts één keer per jaar hoeven te gebeuren. Dus ook aan sportliefhebbers met weinig vrije tijd bieden wij een taak die voldoening zal schenken. Vrijwilligerswerk is niet alleen nodig en dankbaar werk, het is ook leuk en gezellig!

NadineEen greep uit de mogelijke taken bij onze atletiekvereniging:
• (assistent)jury of lid wedstrijdorganisatie tijdens 1 van de baan/weg wedstrijden
• een keertje bardienst tijdens een trainingsavond, baanwedstrijd of activiteit
• assistentie redactieteam (o.a. website / kranten) of nieuwe commissies (bijv. opvang/begeleiding nieuwe vrijwilligers, vinden van sponsors, plannenmakerij)
• klusploeg, bijv. 1-malig graven, elektra, schilderen, voorbereiding verspringbak / kogelstootbak

DafneBel-actie 17 januari 2017
Bovenstaand is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij weten zeker dat wij ook voor jou iets geschikts hebben. Voldoening & waardering van een prachtvereniging zullen je deel zijn. Daarom gaan wij binnenkort rondbellen. Vóór eind januari 2017 willen wij zo veel mogelijk nog-niet-AV DEM-vrijwilligers telefonisch benaderd hebben.

Mocht je niet gebeld zijn door ons belteam en wil je ook vrijwilliger worden of daar meer informatie over hebben neem dan even contact op met een van de onderstaande personen.

Met sportieve groet,

Namens Vrijwilligerscommissie
Rob Tuinstra, Nino Honigh en Lars Remijn
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op