Bericht van de voorzitter

Beste AV DEM leden,

Inmiddels zitten de eerste weken in de strijd tegen Corona er op en er zullen er zeker nog een aantal volgen. Al is het alleen maar vanwege het feit dat de huidige maatregelen tot en met 28 april verlengd zijn. We ervaren een beperking van onze vrijheid, kunnen niet meer lekker onze favoriete sport uitoefenen op onze atletiekbaan en ook een groot aantal van onze evenementen en bijeenkomsten is geannuleerd zoals jullie al in de (sociale) media hebben kunnen lezen.

Het gaat ook mij aan het hart, maar het is voor het goede doel: samen staan we sterk in de strijd tegen Corona.

Het is niet altijd gemakkelijk om thuis te blijven, zeker met dit prachtige lente weer. Maar het is een relatief kleine opgave waarmee vele levens gered kunnen worden en er minder mensen getroffen zullen worden door dit virus.

 

Helaas heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat de afgelopen week ook één van onze oudere vrijwilligers de strijd tegen Corona heeft verloren. Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en overige betrokkenen. We hebben op dit moment contact met de familie. Indien deze dit op prijs stelt, zullen wij persoonlijke gegevens en mogelijkheden tot het overbrengen van condoleances delen.

Toch ontstaan er in deze lastige periode ook prachtige initiatieven om de mensen dichterbij elkaar te brengen. AV DEM leden en vrijwilligers hebben onderling contact en helpen en steunen elkaar in deze moeilijke tijden. En met zijn allen maken wij er het beste van en blijven we sporten waar mogelijk. Hardlopen of oefeningen: doe ze in je achter tuin of buiten en (buiten) alleen en op een rustig moment. Houdt ten alle tijden rekening met de 1,5 meter en was netjes je handen als je weer binnen bent. Is het even druk op de plek waar jij wilt sporten, sla dan een keer over en doe buiten wat andere activiteiten in je woonkamer. Voor de jongste leden onder ons, volg eens de online filmpjes van Nathan Rutjes: https://www.youtube.com/watch?v=lCS0vh-1yog Hij heeft diverse online workshops op youtube gepot en elke dag komen er nieuwe bij, zodat je toch lekker kan blijven sporten. Voor de oudere leden volg eens een van de workshops van oud lid Jerrel Feller: https://www.youtube.com/watch?v=ekgCRLNVoeU Met zijn kennis en kunde legt hij uit hoe je ook vanuit huis je krachttrainingen kunt blijven doen.

Hoe de wereld er naar 28 april uit zal zien dat weten we nog niet, maar we proberen positief te blijven. Het is heel begrijpelijk als je het soms moeilijk hebt onder deze bijzondere omstandigheden. Als bestuur willen we er ook in deze tijd zijn voor onze leden. Jullie kunnen mij of iemand anders van het bestuur altijd bellen als je daar behoefte aan hebt. We bieden graag een luisterend oor.

Afsluitend, wees voorzichtig, zuinig op jezelf en daarmee ook zuinig op anderen. Afstand houden en thuis blijven is voorlopig het enige wat we kunnen doen en laten we daar dan vooral ook het beste van maken!

Names het gehele bestuur, sterkte in de Corona-strijd,

Met vriendelijke groet,

Rob Tuinstra

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T. 06-21201076

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op