Aspirant bestuursleden gezocht

image00010Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 1 oktober jl. kondigde voorzitter Rob Tuinstra nogmaals aan ruimte te willen maken voor zijn opvolger. Hij roept mogelijk geïnteresseerde leden c.q. leden-ouders op zich vrijblijvend te melden om hierover wat oriënterende vragen te stellen en eventuele voorwaarden te bespreken. Zo is het o.a. mogelijk als toehoorder aanwezig te zijn bij een of meerdere bestuursvergaderingen. Misschien leven er al ideeën en plannen om onze vereniging verder te brengen. De primaire taak van de voorzitter is verbinden en ervoor zorgen dat andere vrijwilligers zich gesterkt voelen hun werk voor de vereniging zo goed mogelijk te doen. Stuur svp een vrijblijvend berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je vragen worden beantwoord.

Sebastian Schijffelen is tijdens de Algemene Ledenvergadering teruggetreden als algemeen bestuurslid Werkgroep Technische Zaken. In die functie heeft hij meerdere jaren met veel enthousiasme getrachte het trainerscorps en het trainingsbeleid te optimaliseren. Hij geeft die rol nu graag over aan een andere enthousiaste vrijwilliger, dus meld je svp. Sebastian blijft als spreekbuis voor de club bestuurlijk behouden, doordat hij dezelfde avond is gekozen als algemeen bestuurslid Werkgroep Activiteiten. Veel succes Sebastian!

Voor de Werkgroep Wedstrijd Organisatie_Baan zijn we nog op zoek naar iemand die de coördinatie wil verzorgen. De werkgroep bestaat uit vakbekwame werkgroepleden die inhoudelijk invulling geven aan de wedstrijdorganisatie. Voor het structureel bij elkaar brengen van deze werkgroep zoeken we nog een coördinator. Een mooie job voor een enthousiaste ouder die voor zijn/haar kind leuke thuiswedstrijden wil meehelpen te organiseren, dus meld je svp om een keer vrijblijvend aanwezig te zijn bij een werkgroepbijeenkomst.

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op