13 december av DEM vrijwilligersavond 2019

13 december av DEM vrijwilligersavond 2019

Vrijwilligerswerk als basis


AV DEM draait dankzij jouw zeer gewaardeerde inzet als vrijwilliger. Of je nu actief bent bij de organisatie van onze weg- of baanwedstrijden, als webredacteur, coordinator, trainer, jurylid, ET'er, bestuurslid, klusser, verkeersregelaar of lid van een andere commissie of werkgroep, het maakt niet uit. Jouw vrijwilligerswerk is onmisbaar om onze leden met plezier te laten atletieken of op andere wijze actief te zijn.

Bedankfeestje
Wij nodigen je daarom van harte uit om samen met je partner naar onze gezellige AV DEM vrijwilligersavond in ons clubgebouw te komen op vrijdag 13 december 2019, aanvang 20:30u. Consumpties zijn gratis en er wordt weer gezorgd voor gezellige muziek. Leden van het bestuur en de Werkgroep Kantine Activiteiten gaan iedereen weer voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Graag begroeten wij jou, samen met je partner, op deze gezellige avond.

Aanmelden als je een vrijwilliger bent bij av DEM
Wil je svp voor 6 december 2019 via deze inschrijvingslink aangeven of wij jou en je introducé op 13 december mogen begroeten? Mocht je verhinderd zijn dan horen we dat ook graag van je,

Namens
Werkgroep Vrijwilligersbeleid
Werkgroep Kantine Activiteiten
Bestuur AV DEM

Met vriendelijke groet,

Rob Tuinstra
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.S. Oproep aan alle werkgroepvoorzitters en trainers ervoor te zorgen dat alle betrokken vrijwilligers deze uitnodiging ontvangen. Beter dubbel dan niet!

button aanmelden

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op