Gratis AV DEM sponsoren

geld-winkelwagenVanaf nu is het voor iedereen die AV DEM een warm hart toedraagt mogelijk om AV DEM GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.avdem.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert AV DEM een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via AV DEM kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks.com uw emailadres in en u krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. U ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Alvast bedankt namens AV DEM!

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op