Wedstrijd/clubkleding

Kledingcommissie

De AV DEM Kledingcommissie heeft als primair doel zorg te dragen voor de praktische, zorgvuldige uitvoering van haar kledingbeleid, onder auspiciën van het bestuur en in nauwe samenwerking met huisleverancier Intersport Veldhuis (Breestraat 10-14 te Beverwijk). Hiermee wil de vereniging bewerkstelligen dat al haar leden in comfortabele, kwalitatief hoogwaardige kleding atletiek kunnen bedrijven. Dit resulteert in een verzorgde, herkenbare en professionele uitstraling.

Het kledingassortiment, de brutoprijsstelling, ledenkorting en actiekorting worden door de Kledingcommissie in overleg met bestuur en huisleverancier vastgelegd in een 3-jaarlijkse leveringsovereenkomst en wordt jaarlijks geëvalueerd. Via de webshop van de huisleverancier is het actuele aanbod van wedstrijdkleding, clubkleding en accessoires altijd inzichtelijk. Vooralsnog doet de huisleverancier niet aan internetbestellingen en toezending per post. Reden is persoonlijk advies, nauwkeurige aanmeting van kleding en/of sportschoenen en mogelijke kledingopdruk.

De kledingcommissie bestaat sinds 2018 uit de volgende leden:

  • Peter Gouweleeuw
  • Marloes de Heer
  • Claudia Kes-Mura
  • Patricia Selderbeek
  • Astrid Commandeur

Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties met betrekking tot AV DEM kleding kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook als u het leuk vindt een keertje vrijblijvend mee te denken tijdens een Kledingcommissie bijeenkomst, laat het ons weten. Vele handen maken licht werk.

Met vriendelijke groet,
AV DEM Kledingcommissie

 

Bekijk en bestel wedstrijd/clubkleding (NB: momenteel staat alleen de Jakokleding online)

Tweedehands wedstrijd/clubkleding en spikes

Wandelkleding en -schoenen

 

2012 10 07 14.12.11

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op