Powerbar

powerbarOm op 16 april optimaal te presteren tijdens de DCD Loop is het verstandig je goed voor te bereiden. Goede kleding en schoeisel zijn belangrijk, maar wat gebeurt er in je lichaam en wat heb je nodig om inspanning te kunnen leveren? Het antwoord: goede sportvoeding!

Aangezien voeding zo belangrijk is willen wij onze deelnemers op sportvoedingsgebied optimaal verzorgen. Als organisatie zijn wij dan ook blij dat we samen met Intersport Veldhuis een compleet assortiment sportvoeding van PowerBar kunnen bieden voor elk type sporter.

Drinken
Het is belangrijk dat je voldoende drinkt tijdens je wedstrijd. Het zorgt voor een snelle en betere opname van energie en handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur. Alleen water is hierbij niet voldoende omdat het je geen extra energie geeft en geen mineralen bevat. Kies daarom voor een isotone sportdrank. Deze bevat dezelfde concentratie stoffen als ons bloed waardoor de aanwezige koolhydratenmix van glucose-fructose goed wordt opgenomen.
Oefen goed!
Voor veel hardlopers blijkt het lastig om genoeg te drinken. Zonde als je je bedenkt dat een vochtverlies van 2% van je totale gewichtsverlies al voor vermindering van je sportprestatie kan zorgen. Het is dus heel belangrijk om voldoende te drinken.

Juist omdat drinken tijdens het sporten als lastig wordt ervaren, moet je er goed mee oefenen. Dit kan je doen tijdens trainingen in aanloop naar de DCD Loop. Het beste is om te oefenen met de sportdrank die je straks op de wedstrijddag ook aangeboden krijgt: de isotone sportdrank PowerBar Isoactive.

Naast sportdrank heeft PowerBar een volledig assortiment sportvoeding voor ieder type sport en ieder sportmoment. Voor zowel voor, tijdens als na heeft PowerBar geschikte producten. Ontwikkeld samen met wetenschappers en (top)sporters. Zodat het jou als sporter precies de uitgebalanceerde voeding geeft die je lichaam als sporter nodig heeft.

PowerBar is verkrijgbaar bij Intersport Veldhuis in Beverwijk. Kijk voor meer informatie op www.powerbar.nl.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op