Zomervakantietraining

De training op de laatste woensdag voor de zomervakantie heeft altijd een ludiek karakter. Water speelt daarbij steeds een grote rol, en dat maakte dat het op deze prachtige zomerdag een feestelijk gebeuren werd.

Er was estafette met bekertjes water, zaklopen, driepoot lopen en waterballonnen doorgeven. En die ballonnen mochten aan het einde natuurlijk allemaal kapot. Omdat er, vooral bij de tweede groep nogal wat waterpistolen aanwezig waren, was het devies: hoe natter, hoe beter, en dat paste prima bij deze warme zonnige dag.
In de vakantie blijven we wel doortrainen, maar alleen op de maandag. Op die dag trainen alle groepen dan van 5 tot 6 uur, en wanneer sommige trainers er soms niet zijn, voegen we wat groepen bijelkaar. De woensdag training vervalt in de zomervakantie.
Ook in de vakantie is er nog wat te doen, zo hebben we tijdens de training op maandag 25 juli een triatlon. Die bestaat uit: 1 rondje hardlopen op de baan, 4 rondjes fietsen en tot slot weer 1 rondje hardlopen op de baan. Die dag dus allemaal op de fiets komen. Als beloning is er voor iedereen die meedoet een mooie medaille.

De  FOTO’s  van deze training zijn hier te zien

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op