Winterseizoen is begonnen

Winterseizoen is begonnen

Hadden we bij de clubkampioenschappen nog zomerse temperaturen, het fraaie weer is nu wel achter de rug. En in dit laatste weekend van oktober, werden er al weer een tweetal specifieke winterwedstrijden georganiseerd. In Enschede was een indoorwedstrijd, en in Castricum was de eerste van een serie strand- en duinlopen.

Enschede mag dan best wel ver weg zijn, maar omdat die wedstrijd vóór 1 november wordt georganiseerd, doen de deelnemers nog mee in de categorie van het afgelopen seizoen. Vaak doet er een groepje DEM leden mee, deze keer was het alleen Sam van Ooijen.
Hij behaalde er op de meerkamp een fraaie tweede plaats, dank zij een gedeelde eerste plaats bij het kogelstoten met 7.41 m, en een tweede plaats bij het hoogspringen met een hoogte van 1.30 m. Op de 60 m sprint tenslotte kwam er een tijd van 9.82 sec op de klokken.

In Castricum werd de eerste wedstrijd van een serie strand- en duinlopen gehouden. Van de DEM pupillen deed daar Merijn Oosterwal mee. Hij liep de 2,3 km in een tijd van 11 min. en 54 sec. Op diezelfde afstand haalde Sien van Vuuren bij de CD meisjes junioren een klinkende overwinning. Ze kwam na 8 min. 50 sec over de finishlijn. Haar naaste concurrente deed er ruim 10 minuten over.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op