Winterse duintraining

Winterse duintraining

Door diverse wedstrijden was er een paar weken geen duintraining geweest, maar in het eerste weekend van februari gingen we er weer tegenaan. Onderweg naar de duinen miezerde het een beetje, maar in de duinen zelf was alles opeens wit. De overgang was wel heel erg groot.
Deze keer wat minder deelnemers in de jongste groep, maar veel vaste klanten uit die groep, waren de avond ervoor door de gemeente Beverwijk uitgenodigd voor het kampioenen sportgala
Zowel de jongens als de meisjes waren namelijk vorig jaar eerste geworden bij de estafette kampioenschappen.

De oudste groep was wel weer groot, en samen met Tracy waren ze al snel verdwenen
De jongsten waren eerst bezig op het speelveldje, waarbij het opviel dat bij het partijtje touwtrekken de meisjes steeds wonnen van de jongens. Toen zij daarna een rondje gingen lopen, bleken de omgewaaide bomen er nog steeds te liggen. Daar moest dus even in geklommen worden.
De frisbee's die de vorige keer zoek waren, bleken gelukkig weer aanwezig te zijn, zodat er naast het medecinebal overgeven, ook gefrisbee't kon worden. En toen was het al weer tijd voor het afsluitende spelletje, waar de intussen teruggekomen oudste groep ook aan mee kon doen.

De komende weken steeds gewoon weer duintraining, want de eerstkomende weken zijn er op zaterdag geen wedstrijden.
Klik hier voor de foto's

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op