Wedstrijden in Edam

Wedstrijden in Edam

De zomer is voorbij, en was maar al te duidelijk te merken bij de wedstrijd op 23 september in Edam. Toen de wedstrijd begon regende het een beetje, en dat werd alsmaar meer, op een zeker moment hoosde het. Op het laatst was het zo nat dat het middag gedeelte, dat bestemd was voor de pupillen A2 en de junioren, afgelast werd.

Het bijzondere aan deze wedstrijd was, dat er deze keer voor de pupillen prijzen per onderdeel te behalen waren, en daar profiteerden we volop van. We hadden zelfs drie DEM pupillen die ieder met de volle buit van maar liefst vier medailles naar huis gingen. Dat waren: Max Waal (op de intro foto) en de gebroeders Hugo en Felix Kuil. Drie medailles. maar wel allemaal van goud, waren er voor Sam van Ooijen. In totaal gingen er ruim 20 medailles mee naar Beverwijk-Heemskerk. Iets waar we weer groots op mogen zijn.
Er resten nog een paar belangrijke wedstrijden. Allereerst de estafette kampioenschappen in Amstelveen, waar we een aantal titels te verdedigen hebben, en dan natuurlijk de clubkampioenschappen nog. Vergeet niet om je op tijd in te schrijven voor die clubkampioenschappen.
Ondanks de regen zijn er toch nog weer de nodige foto’s geschoten, die via deze link te bekijken zijn.
De complete uitslagen staan hier

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op