Warme wedstrijd in Castricum

Warme wedstrijd in Castricum

Het was wel een heel erg warme dag, deze keer in Castricum. Er stond gelukkig een stevige wind, zodat het op het veld nog wel uit te houden was. Maar die wind stond wel weer pal tegen op de sprint, zodat de sprint tijden wat tegenvielen.
Van DEM deden er maar 10 pupillen mee, maar ze namen wel acht medailles mee naar huis.

De meerkamp bestond deze keer voor iedereen uit sprint, balwerpen en verspringen. Bij de MPA1 werden daar Melissa Markwat en Maura Kes eerste en tweede, en de JPA1 deden het bijna even goed. Sam van Ooijen werd eerste en Hugo Kuil werd derde. Tweede plaatsen waren er voor JPC Thijs van Etten en MPC Lea Rosic, en deze twee laatst genoemden vielen ook op de 600 meter in de prijzen. Lea werd er tweede en Tijs derde
Er was ook nog een kleine DEM deelname bij de junioren . Twee D junioren meisjes van DEM deden daar mee. Eveline Krom werd met 1.30 m gedeelde eerste bij het hoogspringen. Rachida Loukili liep in de series van de 60 horden de derde snelste tijd. In de finale ging het iets minder goed, daar werd ze vijfde. Bij het verspringen wist ze haar PR met 25 cm aan te scherpen. Het was voor haar toch al een geslaagd weekend, want savonds tevoren had ze bij het Amsterdams Baancircuit haar 60 m PR behoorlijk aangescherpt tot 9.46 sec. Dat was daar goed voor de derde prijs.
Voor alle uitslagen: even hier klikken
En de foto's zijn via deze link te bekijken

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op