Vrijwilliger van het Jaar

Vrijwilliger van het Jaar

Bij bekendmaking van de ‘Vrijwilliger van het Jaar’ verkiezing eind 2017, viel dit keer de eer ten deel aan hoofdpupillentrainer Gerrit Tigchelaar.
Hij ontving een prachtige wisseltrofee als dank voor zijn wederom uitzonderlijke inzet gedurende het afgelopen jaar. De motivaties van de kiezers waren dan ook lovend.
Dit eerste jaar was gekozen de verkiezing open te stellen. Dat hield in dat elke AV DEM betrokkene een vrijwilliger kon aandragen, met als doel niemand te kunnen vergeten. Een nadeel daarvan was dat we dit keer veel genomineerden hadden met elk een beperkt aantal stemmen. Verder is het bij velen niet altijd duidelijk wie nu precies wat doet bij onze vereniging.

Het actuele plan is daarom eind 2018 via onze Werkgroep Vrijwilligersbeleid maximaal 10 vrijwilligers te nomineren, waarna dit wordt gepubliceerd voor stemming door alle AV DEM leden en betrokkenen. Wilt u aan die nominatiefase een bijdrage leveren? Overweeg dan eens vrijblijvend zitting te nemen in die werkgroep, die circa twee keer per jaar bijeenkomt voor een korte bespreking. Meer info? Stuur svp een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op