Vier meter twee ver, bij de MPB

Vier meter twee ver, bij de MPB

We hebben bij DEM dit jaar een heel erg goede MPB ploeg. Vorig jaar waren ze eerste bij de estafettekampioenschappen in Amstelveen, dit jaar verbeterden ze al het clubrecord op de 4 x 40 m estafette, en nu waren er twee die bij de Gerrit Vosbokaal in Hoorn, rond de 4 meter sprongen bij het verspringen.

Sienna Smit haalde bij haar tweede poging precies 4 meter, en bij haar derde poging sprong ze zelfs 4 meter en 2 cm. Een verbetering van het clubrecord op dit onderdeel. Hoe goed deze prestatie is, zegt wel het feit dat er bij de meisjes junioren die ook meededen, er slechts 1 iemand was die verder sprong. Ook Fiene Rosendaal presteerde uitstekend bij het verspringen. Met een afstand van 3 meter 92, zat ze ook vlak bij de 4 meter. In de eindstand van de meerkamp gaven ze elkaar vrijwel niets toe. Sienna was er eerste met 1384 punten, en Fiene had slechts 1 puntje minder. Bij de estafette van deze groep misten we 1 van de vaste loopsters. Maar Lisa Molenaar viel uitstekend in, zodat ze met een tijd van 25,82 sec als eerste binnenkwamen, nog 2 en een halve seconde voor de naaste concurrentes. Het succes van de MPB werd compleet door de derde plaats van Fiene op de 1000 meter.
Voor de familie Rosendaal was deze dag nog meer eremetaal. Stef won de meerkamp bij de jongens mini, en net als zijn grote zus, werd hij derde op de lange afstand. Ook voor Sam van Ooijen was er goud. Hij won de meerkamp bij de JPC. Derde plaatsen op de meerkamp waren er voor Sam van der Aar bij de JPA1 en Khyra van Schoten bij de MPC
We hadden 2 complete estafetteploegen. De MPB, zoals boven al vermeld, werden eerste, maar ook voor de JPC was er een eerste plaats. Kimi, Hugo, Kas en Sam legden de 4x40 meter af in een tijd van 25.82 sec.
Op bijgaande foto: het podium bij de MPB, met in het Midden Sienna. Fiene die tweede werd, was toen al naar huis, maar Lisa nam geheel belangeloos haar plaats even in
Alle uitslagen en ook een heel stel foto´s zijn via onderstaande linken te zien.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op