Vakantie duintraining

Vakantie duintraining

De duintraining bij de pupillen is dit jaar zo’n succes, dat we besloten om in de krokusvakantie gewoon door te gaan. Nu zijn er in de vakantie altijd veel kinderen die weg zijn op vakantie, of die een paar dagen bij opa en oma logeren, maar toch was de opkomst weer flink groot. En omdat Tijs (zonder H), jarig was, werd er nadat hij toegezongen was, ook nog uitgedeeld.

De groep van Tracy was weer de grootste. De vorige keer waren ze naar de zandheuvel in Castricum geweest. Deze keer bleven ze wat dichter bij. En zo kwamen ze een hele grote ronde plak ijs tegen, die wel iets weg had van de medailles die de Nederlanders bij de Olympisch Spelen gewonnen hadden. En veel bloemen. Geen krokussen, zoals je eigenlijk zou mogen verwachten in de krokusvakantie, maar zoals Thijs (met H) terecht opmerkte: het waren sneeuwklokjes.
De groep met Tigch had deze keer iets met bomen, die heen en weer gesjouwd konden worden, of waar in geklommen kon worden. En ook zij kwamen ijs tegen. Dat bleek toch niet zo sterk te zijn als gedacht, want opeens stond Felix tot aan zijn enkels in het water. En dat is niet prettig, wanneer het vriest. Gelukkig waren we toen al weer bijna bij het parkeer terrein waar de auto’s stonden.
Ook de laatste zaterdag van de vakantie gaan we weer de duinen in.
Klik hier voor de foto’s

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op