Tweede triatlon

In de zomervakantie houden we steeds 2 maal een triatlon voor onze pupillen. Het is een wedstrijdje dat bestaat uit: eerst een rondje hardlopen op de baan, dan 4 rondjes fietsen rond de baan, en over het terrein van voetbalvereniging de Kennemers, en tot slot weer een rondje hardlopen op de baan. Een totale afstand van 3000 meter.

We zaten net aan het einde van een hittegolf en dat was te merken aan de opkomst, het waren 18 deelnemers deze keer. Maar het enthousiasme was minstens even groot als bij voorgaande keren. Bij de meisjes hadden we nog een parcoursrecord. Renske wist na een felle strijd met Sarah als eerste meisje te finishen, en haar tijd van 8.56 was een verbetering van het parcoursrecord bij de meisjes van 10 seconden. Ze liep dan ook een heel bekeken race. Terwijl bijna iedereen in het eerste rondje hardlopen veel te hard gaat, deed zij het daar rustig aan. Snelste jongen was Timo, met als tweede Kai.
Pech was er ook. Bij Lennon liep de ketting van zijn fiets eraf, niet in de buurt waar de ouders stonden, maar ergens halverwege het fietsparcours. Maar na reparatie van de fiets stapte hij weer op, en maakte de hele triatlon toch af.
Er deed ook nog een hele klein mini mee. Dat was Valentine. Zij mocht een iets ingekort parcours afleggen.
Na afloop was er voor iedereen de limonade, en natuurlijk de welverdiende medaille.

Natuurlijk zijn er weer veel FOTO’s gemaakt.

Hier klikken voor de UITSLAGEN.

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op