Twee maal goud bij Cross competitie

Twee maal goud bij Cross competitie

In de zomer hebben we de baan competitie, in de winter is er de cross competitie. De eerste was in Uithoorn, en we konden er meteen twee overwinningen voor DEM noteren.

Met een kleine 900 inschrijvingen was het weer ouderwets druk, in sommige groepen waren er meer dan 70 deelnemers aan de start, we mogen daarom trots zijn op de 2 overwinningen die DEM op zijn naam schreef. Mariska Poel liet bij de meisjes junioren A, niets heel van haar tegenstanders. Met een straatlengte voorsprong kwam ze over de finish. Bij de meisjes junioren D.1 was de finish iets spannender, maar Sien van Vuuren wist toch met 5 seconden voorsprong te eindigen.
Pech hadden we ook. Britt de Graaf die we toch ook bij voorste lopers verwachtten, kwam bij de start zo ongelukkig te vallen, dat ze niet verder kon lopen. Achteraf bleek ze een scheurtje in een bot in haar arm te hebben.Het resultaat is dat de arm in het gips zit en ze een aantal weken niet zal kunnen sporten.
In het ploegenklassement staan de MD.1 er heel gunstig voor, in de andere leeftijdsklassen moeten we nog even afwachten tot de standen uitgerekend zijn.
Er komen nog twee voorronde wedstrijden, en dan wordt medio maart de finale wedstrijd in Amsterdam gehouden. Die zal dan gaan tussen de beste ploegen en individuele lopers uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.
Uitslagen en fotos via onderstaande linken

 

Relevante websites

Reacties (1)

 • Tracy Faulkner Andringa

  Tracy Faulkner Andringa

  22 November 2016 op 09:48 | #

  Jeee Woehoe Meisjes D 1 !!! Way to go !!!

  antwoord

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM  LOGO 2012  189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op