Trainingscross

In de winter houden we, eens per maand, tijdens de pupillen training een cross wedstrijdje. Afhankelijk van de leeftijd, worden er dan één of twee of drie rondjes gelopen. Voor de mini en C pupillen is het één rondje. De B pupillen moeten twee rondjes en voor de A pupillen staan er drie ronden op het programma.

Zo’n rondje bestaat dan uit de start in de kogelsector, over het middenterrein tot aan de sloot bij de Spoorsingel. Daarna achter het clubhuis langs, dan over de heuvel, en doorlopen tot het hek bij de ingang van de baan. En daar weer richting middenterrein. De finish is uiteindelijk bij het wedstrijd secretariaat, waar met behulp van een PC’tje de tijden geregistreerd worden. De lengtes van de ronden zijn respectievelijk 616 meter, 1087 meter en 1558 meter.
Natuurlijk vindt de ene het crossen leuren dan de andere maar het overgrote deel van de pupillen neemt enthousiast deel, met natuurlijk in het achterhoofd dat er na de laatste cross, (die in maart gelopen wordt) nog een prijsje wacht
FOTO’s zijn hier te bekijken (jammer genoeg begon het halverwege de training al te schemeren)
En de UITSLAGEN staan hier

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op