Thuiswedstrijd snelwandelen

Thuiswedstrijd snelwandelen

Het was nog vakantie, maar toch hielden we op de dag ná nieuwjaarsdag weer duintraining. Zodoende konden we meeteen ook meedoen aan een thuiswedstrijd snelwandelen, die door de snelwandel vereniging uit Rotterdam georganiseerd werd. Ondanks de vakantie was er toch nog een flinke opkomst.

De snelwandelwedstrijd hielden we aan het einde van de training. Iedereen deed weer zijn uiterste best, enkelen waren een beetje té enthousiast, zodat ze 5 strafseconden bij hun tijd kregen, wegens niet zuiver wandelen. En zuiver wandelen wil zeggen: er moet steeds minstens één voet op de grond staan, en die voet die op de grond staat, daarvan mag de knie niet gebogen zijn.
Vanaf het begin was er een kopgroepje van Tijs, Lotte en Sofia, waarvan uiteindelijk Thijs en Lotte als eersten binnenkwamen. Alle uitslagen en veel foto’s zijn te zien via onderstaande linken.
Voorlopig blijven we nog doorgaan met de zaterdagse duintrainingen, want voor de rest van het winterseizoen, staan er nog steeds geen wedstrijden gepland.
Uitslagen
Foto’s

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op