Succesvolle cross competitie

Succesvolle cross competitie

De drie voorronde wedstrijden van de cross competitie zitten er weer op, en we kunnen stellen dat het een heel succesvolle serie was. Bijna iedereen die meedeed is door naar de finale. En ook drie ploegen gaan binnenkort meedoen aan de finale van de competitie. De laatste van de drie voorronde wedstrijden was bij Suomi

De meisjes waren dit jaar de echte uitblinkers. Mariska Poel won bij de A junioren alle drie de wedstrijden. Bij de tweede wedstrijd zelfs met minuten voorsprong. Maar ook Sien van Vuuren liet niets heel van haar tegenstanders. Ook voor haar drie maal een overwinning. De mini meisje wonnen bij twee wedstrijden het ploegenklassement, en zijn daarmee als ploeg verzekerd van een finaleplaats en ook de ploegen van de meisjes junioren D.1 en pupillen A.1 gaan door naar de finale. Waarbij we nog even Britt de Graaf willen noemen, die bij de start van de eerste wedstrijd viel, en daardoor wekenlang met een arm in het gips rondliep, maar bij de laatste twee wedstrijden wel weer voorin eindigde.
De jongens waren iets minder succesvol. We hadden er maar 1 ploeg, die net een paar puntjes tekort kwam om naar de finale te mogen. Maar alle deelnemers uit die ploeg hebben zich wel individueel geplaatst. Met uit andere leeftijdsgroepen ook nog enkele individuele deelnemers hebben toch een flinke grote groep DEM atleten die straks halverwege maart, aan de finalewedstrijd in Amsterdam mee gaat doen. En in die finalewedstrijd komen dan de sterkste lopers uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland tegen elkaar uit.
De complete uitslagen en honderden foto’s zijn via onderstaande linken te zien.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op