Succesvolle cross competitie

Succesvolle cross competitie

De laatste voorrondewedstrijd van de cross competitie werd bij AAC in Amsterdam georganiseerd. Ook deze keer was het enorm druk, er waren bijna 1000 inschrijvingen. De DEM deelnemers lieten zich daar niet door van de wijs brengen, en liepen volop in de voorste gelederen mee. Isa Schram kwam als hoogst geklasseerde binnen. Ze werd tweede bij de MPA.1

Fiene Rosendaal deed daar weinig voor onder.Bij de MPB wist ze derde te worden. Ze werd op de voet gevolgd door Britt de Graaf die de vierde plek voor zich opeiste. Kort daarachter finishte Luna Blaauw als negende. Samen met Lisa Molenaar staan ze in het ploegenklassement op de eervolle eerste plaats. Er waren meer derde plaatsen. En wel voor Mariska Poel bij de B junioren, en voor Danique Schram bij de D junioren. Zoe Lammertink kwam daar als vijfde binnen. Ook Khyra van Schooten liep als van ouds. Deze keer werd het een vierde plaats. De jongste jongens, de mini’s lieten ook zien dat er rekening met hen moet worden gehouden. Stef Rosendaal werd daar vijfde en samen met Kimi Smid en Mike de Jong wisten ze als ploeg op de tweede plaats te eindigen. Andere top tien noteringen waren er voor Kas Commandeur (zevende) en Luca Westen (achtste).
Midden maart is de finale wedstrijd. Die wordt gelopen in Wieringerwerf en daar komen de beste lopers uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland dan tegen elkaar uit.
Alle uitslagen van alle DEM deelnemers zijn via deze link te zien
Daar staan ook een groot aantal foto’s
Op bijgaande foto: Isa Schram aan kop bij de MPA.1

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op