Stokoud estafette record verbeterd

Stokoud estafette record verbeterd

Op 2 juli werd bij DEM de derde,(en laatste) wedstrijd van de pupillen competitie gehouden. De diverse ploegen van DEM stonden er na de vorige wedstrijden al florissant voor, en ze wisten op de eigen baan, hun posities prima te handhaven. Vooral de estafettes waren weer van hoge klasse, met als hoogtepunt het clubrecord bij de MPB.

Dit clubrecord stond al vanaf 1977, en in dat oude team stonden namen als Marijke van Zon en Mieke van der Kolk. Nu bleven Luna Blaauw, Britt de Graaf, Sienna Smit en Fiene Rosendaal met hun tijd van 25,51 sec ruim onder de oude tijd. Ook bij de meerkamp staken ze ruim boven de concurrentie uit. Bij de prijsuitreiking was de eerste prijs voor Sienna, Fiene eiste de tweede plaats op en Britt werd derde.
Alle estafettes waren trouwens van hoog gehalte, Bij 9 van de 10 categorieen won DEM de estafette. Alleen de MPA.1 werden tweede, maar dat was slechts 0,05 sec achter de winnaars.
Al met al werden er meer dan 200 PR’s scherper gezet, en het is dus niet te doen om die allemaal te vermelden. Even wat hoogtepunten: van de 270 deelnemers (drukke wedstrijd) was een derde gedeelte lid van DEM. Van hen stonden er bij de meerkamp, maar liefst 23 op het podium: Kris Linsen, Damian Paap, Sam van der Aar, Boris Borgmann, Ilias Toutziarakis, Niek Vellema, Wouter Betjes, Sam van Ooijen, Wouter Janssen, Stef Rosendaal, Mike de Jong, Yvana Pol, Lotte Ploeger, Isa Landsaat, Lizzy Lieverst, Leone de Graaf, Isa Schram, Sienna Smit, Fiene Rosendaal, Britt de Graaf, Khyra van Schooten, Anne Kuijer en Bobby-jean Twaalfhoven.
Eind september is de finale van de competitie. Er wordt nog druk gerekend aan de competitiestanden, maar het zou best eens kunnen dat DEM, net als vorig jaar weer met het maximum haalbare aantal van tien ploegen aan die finale mee mag doen. Die finale is op de baan van DEM, dus ook nog eens een thuiswedstrijd.
Alle uitslagen zijn via onderstaande link te bekijken. Daar staan ook heel wat foto’s van deze wedstrijd
Op de bij dit artikel geplaatste foto: het estafette team van de MPB, de foto werd gemaakt bij de huldiging van de Beverwijkse sportkampioenen, afgelopen voorjaar.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op