Snelwandelen bij de duintraining

Deze eerste zaterdag in maart was een stralend zonnige dag, een beetje frisjes misschien, want het had snachts een beetje gevroren. Af en toe, wanneer er in Rotterdam een snelwandel wedstrijd is, waar ook virtueel aan meegedaan kan worden, doen we bij onze duintraining daar ook wel eens aan mee.

Zo ook deze keer, het laatste kwartier was dus bestemd voor een kilometer snelwandelen. We hebben een afstand van 250 meter uitgezet wat dus 2 maal heen en weer gelopen moet worden. Er werd weer volop gestreden om een mooie tijd neer te zetten. Een paar waren iets te enthousiast en namen niet helemaal de 2 snelwandel regels in acht, namelijk: er moet altijd minstens 1 been op de grond staan, en het been wat op de grond staat, mag niet gebogen zijn. Maar zoiets wordt dan weer afgestraft met 5 of 10 strafseconden.

Uiteindelijk was Lucas de snelste met vlak achter hem Lola, Sarah en Noa. Na afloop was er voor iedereen limonade en een mooie medaille.

12 maart is er geen duintraining, op die dag is de finale van de cross competitie, maar op 19 maart gaan we weer gewoon door met de duintrainingen. En ook in de maand april zijn er duintrainingen

Voor de UITSLAGEN hier klikken

En de FOTO’s staan hier

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op