Pupillencompetitie in Assendelft

Pupillencompetitie in Assendelft

Voor de tweede wedstrijd van de pupillen competitie hoefden we deze keer niet ver weg, het was namelijk in Assendelft. En de wedstrijd gaf eenzelfde beeld te zien als de eerste keer: in zes van de tien categorieen wonnen we de estafette en bij de meerkampen haalden we legio prijzen. Twee maal hadden we zelfs een compleet DEM podium, en nog vijf maal een podium waar 2 DEM deelnemers op stonden. Met nog 1 wedstijd voor de boeg, kunnen we nu dus al vaststellen dat we ook dit jaar weer met een groot aantal ploegen naar de finale gaan.

Het eerste volle podium voor DEM was bij de MPA.2. Hier stonden Sienna Smit, Fiene Rosendaal en Britt de Graaf naast elkaar bij het uitdelen van de prijzen. Waarbij de vijfde plaats voor Luna Blaauw daar ook nog dicht bij zat. En daarbij moeten we natuurlijk ook nog even de 4 meter 34 aanstippen van Sienna bij het verspringen. Het tweede volle podium was bij de MPA.1 Hier kregen Melissa Markwat, Nova Karijoredjo en Maura Kes het goud, zilver en brons omgehangen
In de andere catgorieen waren het: Lincy van Reeuwijk en Bobby-Jean Twaalfhoven die eerste en tweede werden bij de MPB, Lea Rosic en Ceylin Sarikaya die (ook al) eerste en tweede werden bij de MPC. De MPC was een grote groep, daarom was er ook nog een vierde prijs en die ging naar Siobhan Fullington. Bij de JPA.2 haalde Niek Vellema de tweede prijs. Ook dit was een grote groep met 4 prijzen, en die vierde prijs was voor Mik Commandeur. Bij de JPA1 stonden Sam van Ooijen en Wouter Janssen op de eerste en de tweede plaats naast elkaar. Bij de JPB hield Jasper van Ginkel de DEM eer hoog met zijn derde prijs. Dan bij de JPC, daar stonden weer 2 van DEM op het podium, Guus Hoekstra met een eerste prijs en Stef Brasser met de derde prijs. Omdat ook hier veel deelnemers waren, was er voor Tijs van Etten een vierde prijs. Tot slot dan de jongens mini. Daar was Rylan Stins eerste en Remco van Ginkel derde.
De lange afstand telt niet mee voor de competitie, maar ook daar waren weer heel wat medailles die richting Beverwijk gingen. Ook hier een keer een vol podium met Lea Rosic, Novi Pekel en Ceylin Sarikaya. En verder: Eerste plaatsen voor JPC Guus Hoekstra, JPA.1 Kimi Smid (die weer helemaal terug is na een maandenlange knieblessure) JPA.2 Gijs Banemann, MP mini Lotte de Graaf, MPA1 Maura Kes en MPA2 Britt de Graaf. Voor bronzen medailles tekenden: JP mini: Joep Hoekstra, JPB Jasper van Ginkel, en MPA.1 Anne Kuijer.
Kortom: een zeer succesvolle (maar wel koude) dag, en we kijken al weer uit naar de laatste competitiewedstrijd, die zaterdag 7 juli in Heiloo gehouden wordt
Klik hier voor alle utslagen
En voor het bekijken van de foto’s even hier klikken

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op