Pupillen volop in de prijzen

Pupillen volop in de prijzen

Een groepje DEM pupillen was 20 februari afgereisd naar Wieringerwerf. Niet vlak bij de deur, maar afgezien van Amsterdam en Alkmaar is dit de  dichtstbijzijnde mogelijkheid voor een indoorwedstrijd. Geen clubrecords deze keer, maar wel 43 PR’s Dat is gemiddeld 3 PR’s per deelnemer. Het was er erg druk, daarom begonnen ze al om 9 uur.
Vroeg opstaan dus.

Voor iedereen was er een driekamp, 40 meter, hoogspringen en kogelstoten. Sienna Smit, MPB, was de meest succesvolle DEMmer. Ze werd tweede in de meerkamp, en kwam slechts enkele punten tekort voor de eerst plaats. Vooral het hoogspringen wat ze met 1,05 meter won leverde haar veel punten op. Ook voor Khyra van Schoten was er een tweede plaats bij meerkamp. Maar dan bij de MPC. En ook zij won het onderdeel  hoogspringen.

De jongens moesten zich met derde plaatsen tevreden stellen. Dat waren Sam van Ooijen bij de JPC, Niek Vellema bij de JPB en Sam van der Aar bij de JPA.1 Wordt je vierde, dan heb je het natuurlijk ook erg goed gedaan, maar kom je wel zonder prijs thuis. Dat waren deze keer: Anne Kuijer bij de MPC, Wouter Betjes bij de JPB en Damian Paap bij de JPA.2 waarbij nog wel even vermeld moet worden dat Damian van alle pupillen de snelste sprinttijd had, en wel 6.3 sec. Voor alle uitslagen en foto's, klik op onderstaande links.

De volgende indoorwedstrijd waar we met een groep heengaan is op 12 maart in Amsterdam. Lekker dichtbij dus, en er kan nog voor worden ingeschreven

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op