Pupillen triatlon

Bij de tweede triatlon die we in de zomervakantie hielden was er een groet opkomst. 34 pupillen deden er aan mee. We hadden 2 series. In de eerste serie liepen alle A pupillen. Waarbij de jongens deze keer veruit inde meerderheid waren. De tweede series was voor de B, de C en de mini pupillen en hier was de verdeling jongens en meisjes ongeveer gelijk.

Het parcours was zoals altijd: eerst een rondje hardlopen op de atletiekbaan. Daarna 4 rondjes fietsen rondom de baan. Dus over het fietspad langs de baan, en dan over het terrein van voetbalvereniging De Kennemers. Tot slot dan weer een rondje hardlopen op de baan. Alles metelkaar een afstand van 3000 meter.
Het was prima weer, en daardoor werden er mooie tijden gemaakt. De eerste serie werd gewonnen door Guus Hoekstra, en hij deed er 8 minuten en 13 seconden over. Een evenaring van het parcoursrecord. Vince de Wit was de snelste van de tweede serie. Zijn tijd was 9 minuten en 21 seconden. Jongste deelnemer was Gianni Sotera, hij wist zelfs nog een tweetal anderen achter zich te laten.
Zoals altijd deed iedereen heel erg zijn best, en de limonade bij de finish was dan ook dik verdiend. En als klap op de vuurpijl was er tot slot natuurlijk weer voor iedereen een mooie medaille.
Voor de complete UITSLAGhier klikken.
En de FOTO’s zijn hier te zien

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op