Pupillen triatlon

In de zomervakantie blijven we op de maandagen bij de pupillen doorgaan met de trainingen. En die trainingen zijn meestal toch wat anders dan de reguliere trainingen. Zo houden we in de vakantie een paar maal een triatlon.

Zonder het zwemmen wel te verstaan. Want het slootje rond de baan is daar niet geschikt voor. Onze triatlon bestaat uit een rondje hardlopen op de baan, gevolgd door 4 rondjes fietsen rond de baan en tot slot weer een rondje hardlopen op de baan. In totaal een afstand van 3 kilometer.
Een paar kinderen waren vergeten de fiets mee te nemen, maar omdat we in 2 series liepen, kon met het lenen van een fiets, toch iedereen meedoen. Er was weer volop strijd om een mooie tijd te maken. Maar toch konden de parcours records, zowel bij de meisjes, als bij de jongens niet aangescherpt worden. De snelste tijd deze keer was bij de jongens voor Felix Kuil, die 8 minuten en 49 seconden liet noteren. Snelste meisje was Kyra de Ruijter. Haar tijd was 10 minuten en 8 seconden.
Na afloop was er voor iedereen limonade, en een mooie medaille. Er waren heel veel verschillende medailles, en ieder mocht uitzoeken. Om dat zo eerlijk mogelijk te laten doen, was er voor iedereen een lootje, en wie nummer 1 had mocht natuurlijk als eerste uirtzoeken
Er komt deze zomer nog een keer een triatlon. En wel op maandag 9 augustus
De UITSLAGEN staan hier
En de FOTO’s zijn hier te bekijken

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op